Erou fără stea pe gânduri! Un elev al Școlii de subofițeri de jandarmi i-a acordat primul ajutor motociclistului rănit la Bucecea

Un elev al Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș” din Fălticeni a devenit erou, după ce a intervenit pentru a acorda primul- ajutor bărbatului de 40 de ani rănit grav în accidentul de motocicletă din centrul orașului Bucecea.

Iulian Irimia a fost sunat de mama sa, care i-a transmis că în centrul localității Bucecea s-a produs un accident rutier grav. Aflat alături de sora sa, Iulian s-a îndreptat imediat spre locul accidentului, acolo unde a asigurat primele îngrijiri pentru motociclistul grav rănit după impactul acestuia cu un autoturism. 

„Atat eu cat si sora mea Irimia Georgiana, ne-am mobilizat, am ajuns la fata accidentului in cel mai scurt timp. Am constatat ca a fost un accident intre un autovehicul marca Audi si o motocicletă, victima era intinsa pe sosea cu fata in jos cu casca de protectie si echipament de protectie, pacient comatoz, care nu raspunde la stimul dureros si verbal, am intervenit pentru acordarea primului ajutor până la sosirea echipajului TIM SMURD, cooperand cu acestia prin apel 112”, a mărturisit Iulian Irimia.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Știrea inițială

Un grav accident rutier s-a produs, sâmbătă, după amiază, în județul Botoșani. Un motociclist a fost rănit după impactul cu o mașină Accidentul rutier a avut loc pe raza localității Bucecea.

Potrivit primelor informații, motociclistul are 40 de ani și ar fi intrat în depășirea unui autoturism care ar fi încercat să vireze la stânga de pe drumul național care tranzitează orașul Bucecea.

Impactul a fost atât de violent că motociclistul a rămas inconștient pe carosabil. Botoșăneanul a fost resuscitat, iar apoi a fost preluat de cadrele medicale pentru a fi transportat la Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *