Ilie Dumitrescu, ”vrăjit” de un jucător de la FC Botoșani: ”Îmi place foarte mult”

FC Botoşani a obţinut o victorie dramatică, 1-0 (0-0) cu CS Mioveni, vineri seara, pe teren propriu, în prima manşă a barajului pentru menţinere/promovare în SuperLigă.

Unicul gol al partidei a fost înscris de mijlocaşul angolez Aldair Caputa Ferreira (90+3), cu un şut de la circa 25 de metri. Ilie Dumitrescu l-a remarcat pe jucătorul transferat de Botoșani în iarna acestui an din Lituania, de la Dziugas.

Ilie Dumitrescu: ”Îmi place foarte mult Mouaddib

O execuție senzațională, Aldair pare un stângaci bun. Un șut greu de apărat”, a spus Dumitrescu, la Digi Sport Special. De asemenea, fostul mare internațional român a scos în evidență și jocul unui alt elev al lui Bogdan Andone.

Este vorba despre Jaly Mouaddib, francez introdus pe teren la pauză, în locul lui Kaprof, care impresionează prin tehnica sa: ”Îmi place foarte mult Mouaddib, tot timpul a intrat bine”.

Dacă Aldair a început fotbalul în Portugalia, la Gil Vicente, și a mai trecut în carieră pe la Oliveirense, Vilaverdense, Cova Piedade, Etar (Bulgaria), Rodos și Vlachioti (Grecia), extrema din Hexagon s-a format la Lille.

  • 300 de mii de euro este cota de piață a lui Aldair, conform Transfermarkt.

Mouaddib a jucat pentru echipa U19 și formația secundă a fostei campioane din Ligue 1 și a mai fost sub contract cu Angers B și US Avranches, înainte de a ajunge în România, în vara anului 2023.

  • 150 de mii de euro este cota lui Mouaddib, potrivit Transfermarkt.
  • Un gol și un assist în 24 de meciuri sunt cifrele lui Jaly Mouaddib la Botoșani.

A fost un meci foarte dificil, am întâlnit o echipă care își dorește să promoveze, dar am reușit să fim calmi și într-un final am marcat golul victoriei. Cel mai important a fost să câștigăm, vom juca la Mioveni, încercăm să câștigăm și să rămânem în SuperLigă”, a spus Aldair, la finalul partidei, potrivit Digi Sport.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *