Reacția lui Bogdan Andone, după ce FC Botoșani s-a impus la limită în fața lui CS Mioveni

FC Botoşani a trecut vineri seara, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de formaţia CS Mioveni, în prima manşă a barajului pentru promovare/menţinere în Superligă.

La finalul meciului, Bogdan Andone, antrenorul lui FC Botoșani, și-a felicitat jucătorii, punctând faptul că se așteaptă la un meci și mai dificil în retur.

„E o victorie muncită, băieții merită felicitări, pentru că au luptat, au crezut. A fost un meci extrem de dificil, contra unei echipe care s-a apărut în ultima treime. Nu este simplu să treci de la un meci de Liga 1 la un joc în care ești forțat să ataci 90 de minute, fără spații.

Merită toate felicitările jucătorii pentru modul în care s-au luptat pentru toate mingile.  E clar că profilul nostru de jucător, care a fost pentru Liga 1, a fost bazat pe dueluri, pe viteză. Avem jucători care au nevoie de spații, astăzi nu au fost deloc spații.

Returul va fi și mai dificil, crede Andone

Ne va aştepta un joc dificil în retur, dar cu acest rezultat acum avem prima opţiune de a rămâne în Liga 1″, a spus Bogdan Andone după victoria cu Mioveni.

Returul de la Mioveni se dispută vineri, 24 mai, de la ora 20:00.

FC Botoşani s-a clasat pe locul 8 în play-out-ul Superligii, în timp ce CS Mioveni a încheiat pe locul 5 în play-off-ul Ligii a II-a., noteaza sport.ro

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *