Penitenciarul Botoșani angajează medic. Vezi condițiile impuse!

Penitenciarul Botoșani a scos la concurs un post de medic rezident în ultimul an, specialist, primar confirmat în specialitatea medicină generală/medicină de familie – Cabinet Medical.

La concurs pot participa persoanele care nu au calitatea de polițist de penitenciare.

Se pot prezenta la concurs medici specialiști și medici primari, confirmați în specialitatea medicină generală/medicină de familie, precum și medici rezidenți în ultimul an de pregătire în specialitatea medicină generală/medicină de familie, care îndeplinesc condițiile generale și condițiile specifice de ocupare a postului.

Condiții specifice: studii superioare, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, emisă de instituții acreditate potrivit legii în ramura de știință medicină – domeniul de licență sănătate – specializarea medicină; să fie medic rezident în ultimul an de pregătire în specialitatea medicină generală/medicină de familie sau să dețină gradul profesional de specialist sau primar în specialitatea postului scos la concurs; să dețină certificat de membru al organizației profesionale (Colegiul Medicilor din România) cu viza pe anul în curs; nu i-a fost aplicată una dintre sancțiunile prevăzute la art. 455, al. 1, lit. e) sau f) din Legea 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății, republicată, cu modificările și completările ulterioare; autorizație de acces la informații clasificate conform nivelului prevăzut pentru post, specific fiecărei unități.

Dosarele de concurs se depun până pe 31 mai

 Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *