Spitalul municipal Dorohoi face angajări. Mai multe posturi de medici specialiști au fost scoase la concurs

Spitalul municipal Dorohoi a scos la concurs mai multe posturi de medici, de mai multe specializări. Este vorba de un post de medic la Compartimentul Primiri Urgenţe.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs: diploma de medic sau diploma de licenţa in Medicina Generala/Medicina de Familie, atestat de studii complementare in asistenta medicala de urgenta prespitaliceasca. Dosarele de concurs se depun până pe 30 mai, proba scrisă are loc pe 6 iunie, iar proba practică pe 11 iunie.

Unitatea spitalicească a mai scos la concurs două posturi de medic specialist, specialitatea chirurgie generala, respectiv medic primar, specialitatea chirurgie generala.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs pentru postul de medic specialist, specialitate chirurgie generala: Diploma de licenta
Certificat de medic specialist, specialitatea chirurgie generala, certificat de membru la Colegiul Medicilor, insotit de avizul de exercitare a profesiei
și polita asigurare de raspundere civila profesionala,

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs pentru postul de medic primar, specialitate chirurgie generala: Diploma de licenta, certificat de medic primar, specialitatea chirurgie generala, certificat de membru la Colegiul Medicilor, insotit de avizul de exercitare a profesiei
Polita asigurare de raspundere civila profesionala. Vechime 5 ani in specialitate. Dosarele de concurs se depun până pe 30 mai, proba scrisă are loc pe 6 iunie, iar proba practică pe 11 iunie.

Spitalul Dorohoi mai caută și medic pediatru. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs pentru postul de medic specialist, specialitate pediatrie: diploma de licenta, certificat de medic specialist, specialitatea pediatrie, certificat de membru la Colegiul Medicilor, insotit de avizul de exercitare a profesiei, polita asigurare de raspundere civila profesionala. Dosarele de concurs se depun până pe 30 mai, proba scrisă are loc pe 6 iunie, iar proba practică pe 11 iunie.

De asemenea, a mai fosr scos la concurs un post de medic în specialitatea neurologie. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs: Diploma de licenta, certificat de medic primar specialitatea neurologie, certificat de membru la Colegiul Medicilor, insotit de avizul de exercitare a profesiei și polita asigurare de raspundere civila profesionala.

Dosarele de concurs se depun până pe 30 mai, proba scrisă are loc pe 6 iunie, iar proba practică pe 11 iunie.

Google New Urmareste-ne pe Google News

FOTO Accident grav! Două fetițe lovite pe o trecere de pietoni din Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *