Record de candidați pe posturile de șofer autosanitară la Serviciul Județean de Ambulanță Botoșani: 62 de persoane înscrise

Nu mai puțin de 54 de candidați s-au înscris pe cele patru posturi de șofer autosanitară la Serviciul Județean de Ambulanță (SJA) Botoșani, pentru Substația Ripiceni. În urma selecției dosarelor, SJA a anunțat că trei persoane au fost respinse, una pentru lipsă adeverință medicală, iar două lipsă vechime categorie C.

De asemenea, pentru un post de șofer de autosanitară la Substația Lunca s-au înscris opt candidați, din care unul a fost respins la selecția dosarelor. În total pe cele cinci posturi de șofer s-au înscris 62 de persoane, fiind un record de candidați.

Concursul se va desfășura în data de 20 mai 2024– proba scrisă (rezolvarea a 50 subiecte tip grila din bibliografia anunțată) și în data de 22 mai- interviu.

Posturile de la Serviciul Județean de Ambulanță sunt printre cele mai râvnite, urmare a salariilor mari din instituție.

Google New Urmareste-ne pe Google News

One thought on “Record de candidați pe posturile de șofer autosanitară la Serviciul Județean de Ambulanță Botoșani: 62 de persoane înscrise

  1. Veniti si la Iasi sa vedeti concurs de ambulanta. O mizerie! Examene trucate. Condiții de angajare la Iasi in comparatie cu Bt. Diploma de curs ambulantier….test efort….fise medicale….cazier rutier fara abateri de centuri sau viteza …. proba de condus….proba de manechin. La Botosani de ce nu se cer asemenea conditii?
    Fugiți de Ambulanta Iasi căt va tin picioarele oameni buni! de 4 ori am incercat….de 4 ori picat!
    Comisie de o aroganță maxima. zici ca te angajezi doctor. Si cu toate examenele lor urmariti pe site ul lor sa vedeti cum la final oameni cu medii la practica si scris…cu medii mari nu intra pe post.
    Si cand te gandesti ca mai dai si 3000 pe un curs de al lor. Rusine sa va fie celor din Comisie!!! rusineeeeeeee!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *