Accident la Botoșani, produs de un șofer aproape de comă alcoolică. A încercat să-i mituiască pe polițiști după ce a suflat în etilotest

Un accident produs de un șofer aproape de comă alcoolică a avut loc marți, pe Calea Națională din municipiul Botoșani.  Echipajul  de poliție l-a găsit la fața locului pe conducătorul auto implicat în accident, în persoana unui bărbat, de 48 de ani, din municipiul Botoșani. Acesta a fost testat cu apartul etilotest, valoarea indicată fiind de 1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de refuz de prelevare de mostre biologice de sânge, în vederea stabiliri alcoolemiei.

„Mai mult decât atât, în timpul activităților specifice, conducătorul auto a încercat să ofere bani, cu titlu de mită, polițiștilor. Aceștia au informat polițiștii din cadrul Serviciului Județean Anticorupție cu privire la eveniment, cercetările fiind continuate și pentru această faptă”, susține purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *