Florin Prunea, după ce FC Botoșani a prins loc de baraj. ”Incredibil, nimeni nu se aștepta că vor mai ajunge aici”

FC Botoșani a fost învinsă de Oțelul Galați, scor 0-2, în cadrul ultimei etape din play-out-ul SuperLigii României. Chiar dacă a pierdut ultima partidă, FC Botoșani a reușit să prindă barajul de menținere/promovare, acolo unde va juca împotriva celor de la CS Mioveni.

Barajul pentru menținerea/promovarea în Liga 1 se va disputa în dublă manșă. Meciurile tur vor avea loc vineri, 17 mai, respectiv luni, 20 mai, ambele fiind programate de la ora 20:00. Partidele retur se vor disputa o săptămână mai târziu.

Florin Prunea, după ce FC Botoșani a prins loc de baraj ”Incredibil, nimeni nu se aștepta că vor mai ajunge aici”

Prezent în studioul emisiunii Fotbal Club, Florin Prunea a urmărit îndeaproape cele 5 meciuri din SuperLiga României, iar fostul mare internațional nu s-a reținut să-i laude pe cei la Botoșani, care, sub comanda lui Bogdan Andone, au avut un parcurs remarcabil în play-out și au obținut salvarea de la retrogradarea directă.

În play-out, clubul patronat de Valeriu Iftime a obținut nu mai puțin de 4 victorii, două rezultate de egalitate și trei înfrângeri, în cele 9 partide disputate. Înaintea ultimei etape, Botoșani era chiar pe loc de salvare, dar victoria celor de la Poli Iași cu Petrolul, scor 2-0, i-a trimis pe moldoveni pe loc de baraj.

”Parcursul celor de la Botoșani cu Bogdan Andone… incredibil, nimeni nu se aștepta că vor mai ajunge aici. Eu cred că nu șterge cu nimic din meritele acestei echipe (n.r.-faptul că au pierdut în ultima etapă cu Oțelul). Suntem la final, cred că trebuie să îi dăm Cezarului ce e al Cezarului. Echipa a plecat de jos și a reușit să ajungă la baraj”, a declarat Florin Prunea la Digi Sport. 

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *