Continuă lucrările de reabilitare pe o importantă stradă din Botoșani. Cosmin Andrei: Această arteră de circulație va fi complet reabilitată

Continuă lucrările pe strada Pacea, din municipiul Botoșani, de la intersecția cu strada Sucevei până la intersecția cu strada Cornișa, a anunțat, luni, primarul municipiului reședință de județ, Cosmin Andrei. Potrivit acestuia, artera de circulație va avea carosabil reabilitat, dar și trotuare moderne.

Această arteră de circulație va fi complet reabilitată și va avea trotuare moderne și carosabil complet reabilitat. Continuăm dezvoltarea”, a afirmat primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei.

De asemenea, Primăria Botoșani va asfalta încă o stradă din municipiu, pentru care fost lansată procedura de achiziție publică. Municipalitatea a anunțat că va începe reabilitarea și modernizarea Aleii Smârdan, investiție care se va realiza cu fonduri obținute prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny

„Durata pentru realizarea investitiei este de 3 luni, de la primirea ordinului de incepere. Ordinul de incepere va fi emis dupa constituirea Garantiei de buna executie”, susțin reprezentanții Primăriei.

Data limita pentru depunerea ofertelor in catalogul electronic din SEAP (www.e-licitatie.ro-cumparari directe) este 14.05.2024, ora 10:00.

Valoarea lucrării este 331,452,99 lei.

Google New Urmareste-ne pe Google News

One thought on “Continuă lucrările de reabilitare pe o importantă stradă din Botoșani. Cosmin Andrei: Această arteră de circulație va fi complet reabilitată

  1. Multumim primariei. Multumim primarului si il rugam sa verifice personal daca straturile turnate au grosimea din proiect daca compozitia mixturilor asfaltice respectiv criblura, bitum, filer este dupa proiect. Pentru ca in nimeni nu mai avem incredere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *