Mesajul neașteptat transmis de Sebastian Dobrincu, la scurt timp după ce s-a despărțit de Ioana Ignat! Milionarul și-a pus sufletul pe tavă în fața fanilor: „Învinge durerea, râzi cât se poate…”

foto wowbiz

La doar câteva zile de când s-a despărțit de Ioana Ignat, Sebastian Dobrincu a postat un mesaj neașteptat în mediul online.

Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu și-au spus „adio” după ce au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Fanii lor au fost șocați de veste pentru că toată lumea se aștepta ca aceștia să facă marele pas și să se căsătorească, însă se pare că lucrurile au luat o altă întorsătură. Milionarul a postat un mesaj în mediul online, la scurt timp după separare.

Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz și au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă au decis să o ia pe drumuri separate. Chiar milionarul a fost cel care a făcut marele anunț și a întristat milioane de fani care așteptau ca cei doi să se căsătorească.

La scurt timp după despărțire, Sebastian Dobrincu a postat un mesaj neașteptat în mediul online. Chiar dacă acesta extrem de discret cu viața lui personală, de această dată nu s-a mai abținut și și-a pus sufletul pe tavă.

„Învinge durerea, râzi cât se poate, căci tot la zi ajunge și cea mai rea noapte”a scris Sebastian Dobrincu, pe Instagram.

Sebastian Dobrincu a fost cel care a anunțat despărțirea

Sebastian Dobrincu a fost cel care a dezvăluit în mediul public că el și iubita sa, Ioana Igant s-au despărțit. Acesta a dat de înțeles că pentru moment, cei doi nu mai păstrează legătură. Milionarul a mai punctat și faptul că acum sunt într-un moment în care au decis să ia o pauză, astfel că o posibilă împăcare nu este exclusă.

„Ioana cred că e bine, sper că bine. Eu nu știu, trebuie să o întrebi pe ea mai bine. Viața merge înainte, indiferent de orice! Noi suntem apropiați, foarte apropiați! Momentan avem episoadele noastre de pauză, dar viața merge înainte cu bune și cu rele” a spus el în cadrul unei emisiuni TV, scrie WOWbiz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *