FOTO & VIDEO Bucuria celor mici! Zeci de familii au mers la târgul de la Popăuți pentru a admira animalele și pentru a se relaxa la terasele amenajate

Târgul regional de zootehnie, utilaje agricole și produse tradiționale a început la Popăuți. Evenimentul, ajuns la a XVI-a ediție,  desfășoară și duminică. Participanții s-au delectat cu produse tradiționale, au putut admira animalele prezentate la eveniment, dar și utilaje de ultimă generație.

Duminică, 12 mai, de la ora 10.00 s-au deschis porțile Târgului Expozițional ediția a XVI-a. De la 11.30 a avut loc parada ciobăneștilor românești de Bucovina, urmată de o demonstrație de tuns oi, iar de la 12.30  parada berbecilor.

De la 13.30 a urmat o prezentate bovine de rasă, iar de la 15.15 o promovare a produselor din carne de oaie. De la 15.30 va urma o vizită la standurile participanților, a pieței mobile, dar și a utilajelor agricole.

Cei mai fericiți au fost copiii, care au luat la rând standurile cu animale. Ulterior, alături de părinți s-au relaxat la terasele amenajate special pentru acest eveniment.

Google New Urmareste-ne pe Google News

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *