Primăria Mihai Eminescu anunţă programul Festivalului Floare Albastră. Lăutarii, Vlăduţa Lupău şi Lupii lui Calancea, invitaţi lpoteşti

Primăria și Consiliul Local al comunei Mihai Eminescu organizează în zilele de 25 și 26 mai 2024 cea de-a XV – a ediție a Festivalului Floare Albastră. Evenimentul se organizează de 15 ani, în fiecare lună mai a anului, devenind astfel o tradiție pentru comuna Mihai Eminescu.

Festivalul Floare Albastra este o manifestare cultural-artistică, o adevărată sărbătoare pentru localnici, dar nu numai, având ca participanți atât tineri talentați din comună, cât și îndrăgiți artiști naționali.

Prin organizarea festivalului se urmărește ca locuitorii comunei să aibă aceleași beneficii ca cei din mediul urban, luându-se în considerare și faptul că vârstnicii nu se deplasează în orașele apropriate în care se organizează spectacole sau evenimente asemănătoare, motiv care ne-a determinat să le oferim cetățenilor prilejul de a se bucura de acest eveniment in comuna lor.

În acest an, în seara de sâmbătă, 25 mai 2024, începând cu ora 17:00, pe scena festivalului vor desfășura câte un moment artistic tinerele talente din comuna Mihai Eminescu, după care ne vor încânta NICOLE CHERRY ȘI FLY PROJECT.

Duminică, 26 mai 2024, începând cu ora 12:00, spectacolul începe cu ceremonia religioasa urmata de acordarea diplomelor pentru cuplurile care au împlinit 50 de căsătorie.

După înmânarea diplomelor, vor încânta publicul următorii artiști:

  • ORCHESTRA LĂUTARII CHIȘINĂULUI ALĂTURI DE NICOLAE BOTGROS
  • VLADUȚA LUPĂU &BAND
  • LUPII LUI CALANCEA ȘI SURORILE OSOIANU
  • CONSTANIN ENCEANU
  • ALEXANDRU BRĂDĂȚAN
  • DANIELA CONDURACHE

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *