Vezi unde sunt cazați artiștii prezenți la Zilele municipiului Botoșani! Condiția impusă de Carla′s Dreams 

Artiștii care evoluează pe scena de la Cornișa în cadrul Zilelor municipiului Botoșani au fost cazați la un hotel din centrul orașului. Andia, The Urs, Rico Sanchez, Ștefan Bănică și The Motans au fost cazați la hotelul Rapsodia.

Excepție au făcut cei de la Carla′s Dreams, care au decis să-și aleagă singuri cazarea. Decizia a fost luată ca urmare a faptului că artiștii moldoveni nu vor să le fie dezvăluită identitatea, iar la recepția hotelului li s-ar fi cerut documentele. Din acest motiv, nu se cunoaște locația unde s-au cazat membrii trupei.

După Carla s Dreams și Andia, care au încântat publicul joi, vineri urmează noi spectacole la Cornișa Aquapark & Sports.

Astfel, vineri, 10 mai, de la ora 19.00, pe scena uriașă amplasată la Cornișa urcă DJ Sab, iar de la 20.30 The Urs.

Sunt patru zile de concerte cu artiști de top, pe o scenă uriașă, cu efecte speciale și sound impecabil. În plus, au fost amenajate terase, zonă de Street Food și parc de distracții pentru ca botoșănenii să petreacă așa cum le place în aceste zile.

Google New Urmareste-ne pe Google News

 

2 thoughts on “Vezi unde sunt cazați artiștii prezenți la Zilele municipiului Botoșani! Condiția impusă de Carla′s Dreams 

  1. Baietasii astia de la Carla’s Dreams, plini de cucuri si sustinuti de o avocata din Moldova, sunt vreo 19 si se schimba intre ei. Asa ca e posibil sa auzim ca formatia canta in acelasi timp in doua locatii diferite. Cum era cu Divertisul inainte de 1989, 3 aveau spectacol intr-o localitate altii 3-4 in alta localitate, dar pe afis era trecut Divertis.

  2. Si ce hotel a facut ilegalitatea sa nu le ceara actele de identitate? Oricum organizatorii stiu unde sunt. Ca doar Primaria plateste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *