Primarul unei comune din județul Botoșani asfaltează zece străzi cu bani din bugetul local

Primarul unei comune din județul Botoșani asfaltează zece străzi cu bani din bugetul local. Este vorba de primarul comunei Mihai Eminescu, Verginel Gireadă, care a lansat licitația pentru obiectivul „Modernizare strazi in localitatile Stancesti si Catamaresti -Deal”, alocând pentru această investiție 4,99 milioane de lei.

Prin acest proiect vor fi asfaltate următoarele străzi

sat Catamaresti- Deal:

  • strada Orhideelor 110 metri,
  • strada Freziilor 624 metri,
  • strada Margaretelor 175 metri,
  • strada Panselelor 333 metri,
  • strada Ghioceilor 624 metri,
  • strada Nuferilor 616 metri,
  • strada Crizantemelor 777 metri, strada Crinilor 660 metri,
  • strada Clematitelor 174 m

sat Stâncești:

  • strada Spicului 395 metri

„Se propune modernizarea cu imbracaminte din beton asfaltic a strazilor rurale secundare si comunale care fac parte din inventarul bunurilor care apartin domeniului public al comunei Mihai Eminescu Botosani. Lucrarile care fac obiectul prezentei documentatii cuprind operatiunile necesare de executat in scopul asigurarii unor conditii normale de siguranta a circulatiei, impuse de normele si normativele tehnice in vigoare.Lungimea totala a strazilor ce urmeaza a fi modernizate din cele doua sate este de 4488 metri”, susțin reprezentanții Primăriei Mihai Eminescu.

Google New Urmareste-ne pe Google News

2 thoughts on “Primarul unei comune din județul Botoșani asfaltează zece străzi cu bani din bugetul local

  1. Pentru ca banii europeni vin in valuri si trebuie cheltuiti. Lucrarile de drumuri sunt cele mai banoase sunt metode vechi de devalizare a fondurilor publice . Un proiect de drumuri are de ex. strat de uzura 4 cm beton asfaltic se toarna 2-3 cm cu amestec criblura de munte si pietris de rau ieftin la 1/2 din pret. 15 cm strat de uzura din beton asfaltic cu piatra concasata se toarna 10 cm cu pietris de rau neted neconcasat. 20 cm strat de baza din piatra sparta se astern 10 -15 cm din pietris de rau. La toate lucrarile de drumuri se fac economii impartite frateste de primari sau presedinti CJ, directori, regii asfaltului – firme de drumuri si alti trepadusi mai mici dar lacomi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *