Copila de 14 ani, din Botoșani, dată dispărută de familie a fost găsită de polițiști în toiul nopții. Ce le-a spus oamenilor legii

O fată de 14 ani din județul Botoșani a fost dată dispărută, după ce în cursul zilei de marți a plecat de acasă și nu a mai revenit. Este vorba de Denisa Petronela Solomonescu, care a dispărut din localitatea sa de domiciliu, Sîrbi- comuna Vlăsinești.

Potrivit Poliției Române, „la data de 7 mai 2024, orele 16:00, a părăsit domiciliul, iar până în prezent nu a revenit și nici nu și-a contactat familia”.

Oamenii legii au dat însă de ea și le-a spus că nu a fost victima vreunei infracțiuni în perioada cât a lipsit de acasă.

„Minora a fost identificată în cursul nopții, în orașul Săveni. Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni în perioada în care a lipsit de la domiciliu. A fost internată în Centrul de Primire a Copilului în Regim de Urgență pentru clarificarea tuturor aspectelor care au condus la părăsirea domiciliului”, precizează reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani.

Google New Urmareste-ne pe Google News

S-a stins din viață, de Paște, un cunoscut angajat al BCR Botoșani. Avea doar 55 de ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *