Câți bani primesc lunar farmacistele de la Dr. Max și Catena. Salarii neașteptate la cele mai populare farmacii din țară

Dr. Max și Catena sunt cam cele mai populare farmacii de la noi. O mulțime de români care au nevoie de medicamente sau produse de îngrijire personală le trec zilnic pragul.

Ce nu știu mulți e cât câștigă farmarcistele de la Dr. Max și Catena. Românii au impresia că sunt plătite foarte bine, însă realitatea e cu totul alta.

Se estimează că, în general, farmacistele încasează între 2.500 și 5.000 de lei pe lună. Venitul lor poate să depindă și în funcție de experiența și zona unde lucrează.

Conform site-ului undelucram.ro, un farmacist de la Catena primește un salariu net de 3.000 de lei, cu bonusuri lunare de 700 de lei. Un asistent ar primi 2.200 de lei și tichete de masă de 300 de lei. Asta în timp ce un farmacist o experiență de un an poate să ajungă la 2.600 de lei, tichete de masă de 400 de lei și alte bonusuri ce pot ajunge la 650 de lei pe lună.

Lanțul de farmacii Dr. Max se extinde din ce în ce mai mult. Acolo, salariul este în medie tot de 2.600 de lei și e completat cu bonuri de masă de 400 de lei. O farmacistă șefă, cu experiență de zece ani, are un salariu de 3.800 de lei, la care se adaugă tichete de masă de 300 de lei și un comision lunar de aproximativ 500 de lei pe lună.

Cel mai bine plătit în farmacii este managerul de marketing și PR. Acesta ar putea ajunge la peste 2.000 de euro pe lună. Un farmacist diriginte primește 4.000 de lei, la care se adaugă tichete de masă de 300 de lei și alte bonusuri de 300 de lei. ”Se înregistrează diferențe majore între salariile angajaților marilor lanțuri farmaceutice și cele ale angajaților unităților individuale. Aceste fluctuații vin ca urmare a variației rulajelor în unități, dar și a experienței și vechimii cerute la angajare. În ciuda acestui fapt, multe grupuri private de farmacie sunt deschise angajării proaspeților absolvenți, fără experiență sau pretenții financiare mari. În marile lanțuri farmaceutice, poziția cea mai bine remunerată este cea de diriginte de farmacie, care se plătește cu sume între 4.000 și 8.000 de lei, salariu net lunar”, potrivit RomaniaTV care citeaza medijobs.ro.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *