Un tânăr din Botoşani dispărut de dinainte de Paşte. Familia nu reuşeşte să mai dea de el

Un tânăr din Botoşani dispărut de dinainte de Paşte, iar de atunci familia nu reuşeşte să mai dea de el. Botoşăneanul Eduard Obadă, de 27 de ani, a dispărut de pe raza municipiului Arad pe 27 aprilie, atunci când a spus familiei că pleacă la mare pentru a-şi găsit un loc de muncă.

„Obada Eduard obisnuia sa vorbeasca zilnic cu parintii la telefon, iar ultima convorbire a avut loc in data de 27.04.2024, spunand ca intentioneaza sa se deplaseze pe litoralul romanesc (Costinesti sau Mangalia) pentru a munci ca sezonier, pe perioada verii. Din ziua respectiva, acesta nu a mai raspuns apelurilor familiei si nici nu a contactat in vreun mod membrii familiei sau prieteni”, potrivit Poliţiei Române.

Semnalmente: înălţime: 191 cm, greutate: 85 kg, culoare piele: albă, corp atletic, culoare păr: şaten, contur faţă: oval, culoare ochi: căprui, are mustaţă, are barbă.

Persoanele care pot oferi informaţii despre Eduard Obadă sunt rugate să sune de urgenţă la 112 sau să contacteze cel mai apropiat echipaj de poliţie.

Google New Urmareste-ne pe Google News

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *