Alertă meteo! Un nou Cod galben de vreme rea pentru mai multe localități din județul Botoșani

cod galben, stiri, botosaniMeteorologii au emis, luni după-amiază, încă un Cod galben de vreme rea pentru mai multe localități din județul Botoșani, valabil de la ora 16:40 până la ora 17:45

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, sunt sub avertizare se vor afla localitățile: Albești, Ștefănești, Călărași, Hlipiceni, Todireni, Santa Mare, Românești și Răuseni.

În acest interval de timp se vor semnala averse care vor acumula peste 20…35 l/mp, grindină, descărcări electrice, intensificări ale vântului.

Luni, județul Botoșani s-a aflat sub mai multe coduri galbene și un cod portocaliu de vijelii.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Vremea se răcește semnificativ în următoarele zile

Vremea se răcește puternic în următoarele zile. Vremea se schimbă din nou. După ce astazi si maine vom avea maxime chiar si de 27 de grade celsius, temperaturile vor scadea brusc in tara. Unde va fi cel mai rece, dar si cat va continua să plouă aflăm de la meteorologul de serviciu ANM.

Răcirea va fi de miercuri, astăzi și mâine rămânem cu o vreme caldă, cu temperaturi maxime între 22 și 28 de grade. De miercuri se răcește și vom avea temperaturi maxime între 14 și 24 de grade la nivelul țării, atât miercuri cât și joi. De vineri urmează să crească temperaturile, iar pe parcursul weekendului va fi o vreme mai bună, încălzire, cu mai puține precipitații. Astăzi ploi sunt așteptate la deal și la munte, instabilitate atmosferică așa cum a fost și ieri, cantități izolate mai însemnate, grindină. Mâine mai multă instabilitate ca astăzi, în jumătatea de nord a țării, unde cantitatea de ploi va fi însemnată, descărcări electrice, grindină, vijelii. Miercuri instabilitatea atmosferică este așteptată în cea mai mare parte a țării, a declarat Alexandra Rosioara la Realitatea PLUS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *