Botoșaniul va avea un nou consilier județean. Mandatul acestuia, validat de judecători

Botoșaniul va avea un nou consilier județean, după ce mandatul acestuia a fost validat de judecătorii de la Tribunalul Botoșani. Este vorba de Liliana-Mariana Viciriuc, care o va înlocui în Consiliul Județean pe Cristina Breșug, care a devenit, între timp, subprefect.

Viciriuc este profesor și membru al Partidului Social Democrat, aflându-se pe lista de consilieri județeni ai PSD la alegerile din 2020.

Solutia pe scurt:

Admite cererea formulată de petentul Secretarul General al Judeţului Botoşani. În temeiul art. 172 raportat la art. 119 şi art. 114 din O.U.G. nr. 57/2019, validează mandatul supleantului pentru funcţia de consilier judeţean în cadrul Consiliului Judeţean Botoşani al doamnei Viciriuc Liliana-Mariana, propusă de Partidul Social Democrat. Executorie. Cu drept de apel în termen de 3 zile de la data comunicării prezentei încheieri, cererea de apel urmând a fi depusă la Tribunalul Botoşani. Încheierea se comunică de îndată Prefectului Judeţului Botoşani şi Secretarului General al Judeţului Botoşani. Pronunțată azi, 30 aprilie 2024, prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *