Alertă! O femeie din Botoșani a dispărut de acasă în ajunul Paștelui. Se cere sprijin pentru găsirea ei

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care, sâmbătă, a părăsit domiciliul fără a anunță familia și nici nu a mai putut fi contactată ulterior.

Potrivit Poliției, Ionela Violeta Anușcă are următoarele semnalmente: păr șaten închis, ochi căprui, ten deschis.

Vestimentație: Tricou larg de culoare roșie, pantaloni de trening negri, în picioare purta șlapi roz.

Cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană sunt rugați să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Aceasta este cea de-a doua persoană dispărută în ultimele 24 de ore

Un bărbat din judeţul Botoşani a urcat în tren şi a dispărut cu două zile înainte de Paşte. Este vorba de Gheorghe Pascu din localitatea Havârna. Botoşăneanul a plecat, vineri, din Havârna şi a urcat în trenul Botoşani – Timişoara, cu intenţia de a ajunge la părinti, în localitatea Rona de Jos din judeţul Maramureş.

Potrivit Poliţiei Române, bărbatul de 52 de ani a ţinut legătura o perioada cu fiica sa din localitatea Havârna, însă, la un moment dat, telefonul s-a închis şi nici nu a ajuns la destinaţie în Maramureş.

La momentul plecării de la domiciliul din localitatea Havarna, botolşăneanul era îmbrăcat cu o jachetă din material textil „Denim” albastru închis.

Gheorghe Pascu are următoarele semnalmente: înălţime: 165 centimetri, greutate: 70 kilograme, corp: slab.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *