FOTO & VIDEO Momente speciale în Parcul Sucevei, cu artiști și instrumentiști ai Filarmonicii din Botoșani

Instrumentiștii Filarmonicii botoșănene, alături de soliști vocali de excepție, în calitate de invitați speciali, au coborât de pe scenă și s-au întâlnit cu publicul din fiecare cartier din municipiul Botoșani. În cadrul proiectului „Turneu în cartierul tău”, aflat la prima ediție, aceștia au oferit iubitorilor de cultură concerte gratuite în aer liber.

De 1 mai, Orchestra de Suflători a Filarmonicii şi un grup de 4 tenori s-au aflat în Parcul Tineretului, de la ora 11.00, iar de la ora 16.30, în Parcul Sucevei, urmând ca de la 19.30 să fie prezenți în Parcul Curcubeului.

Zeci de botoșăneni au asistat la spectacolul inedit oferit de Filarmonică timp de 50 de minute în Parcul Sucevei. Unii au venit de acasă special pentru acest eveniment, alții erau deja cu copiii în parc și s-au bucurat de momentele speciale.

Potrivit primarului municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, joi, 2 mai, Orchestra de Suflători a Filarmonicii şi Special Guest- Marcel Pavel se vor afla în Parcul Mihai Eminescu, de ora 11.00, și în Parcul Junior, de la ora 18.00.

Google New Urmareste-ne pe Google News

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *