Bărbat urmărit internațional pentru trafic de droguri, prins de polițiștii de frontieră botoșăneni

Un bărbat urmărit internațional pentru trafic de droguri a fost depistat de polițiștii de frontieră botoșăneni.  Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Racovăț au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie R. Ucraina, căutat internațional pentru săvârşirea infracțiunilor de trafic de droguri.

În data de 30 aprilie 2024, în jurul orei 18.00,  s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, pasager într-un autovehicul înmatriculat în Ucraina, un cetățean ucrainean, în vârstă de 36 de ani.

„La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele bărbatului este emisă o alertă INTERPOL de punere în aplicare a unui mandat de arestare din anul 2019, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea de infracțiuni de trafic de droguri. Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, precizează purtătorul de cuvânt al STPF Botoșani, Minodora Răcnea.

Google New Urmareste-ne pe Google News

ISU Botoșani, avertisment pentru gospodine înainte de Paște

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *