FOTO Doi elevi din Botoșani premiați la Olimpiada Națională de Istorie. „Sunt mândru că am coordonat asemenea elevi! Cinste lor!”

Doi elevi din Botoșani au fost premiați la Olimpiada Națională de Istorie, care a avut loc în perioada 27 aprilie- 1 mai, la Brașov. Este vorba despre Octavian Marciuc, din clasa a XI-a la Colegiul Național „A.T. Laurian”, pregătit de Tana Onofrei, și Rareș Mandache, clasa a X-a, la Colegiul Național „Mihai Eminescu”, pregătit de Ovidiu Iurieț.

Ambii au obținut mențiune. Tinerii au fost îndrumați la CEX de către profesorul Daniel Botezatu.

Rezultate meritorii au obținut și ceilalți elevi ai delegației: David Bejinariu, din clasa a VIII-a, de la Școala Gimnazială „Leon Dănăilă” Darabani, (la 3 puncte de mențiune), pregătit de profesorul Lucian Florea, Ana Maria Chermăneanu, din clasa XII-a, de la Colegiul Național „A.T. Laurian”, îndrumată de prof. Tana Onofrei, și Eduard Pădurariu, din clasa a IX-a, de la Liceul „Regina Maria” Dorohoi, îndrumat de către profesor Tania Amarinei.

Sunt mândru că am coordonat asemenea elevi! Cinste lor! Sincere felicitări adresez atât dascălilor elevilor, pentru munca depusă, pe altarul Muzei Clio, cât și părinților, pentru susținerea olimpicilor! Mulțumesc doamnei inspector, Loredana Ciobanu, pentru încrederea acordată, de a coordona pe cei mai buni elevi ai județului, la O.N.I.! Gaudeamus! Citius, altius, fortius”, a precizat prof. Lucian Florea.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Un elev din Botoșani a obținut premiul I la Olimpiada Națională de Limba Franceză

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *