Două instituții publice din Botoșani fac angajări. Ce posturi au scos la concurs!

Două instituții publice din Botoșani fac angajări în perioada imediat următoare. Astfel, Direcţia pentru Sport și Agrement Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unui post de casier.

Condițiile specifice necesare în vederea participării la concurs și a ocupării funcției contractuale de execuție de casier: studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat; vechime în muncă – minim un an; cunoștințe operare PC.

Calendarul de desfășurare a concursului: 17.05.2024, ora 16.00: termen limită depunere dosare de înscriere;  27.05.2024, ora 10.00: proba scrisă va avea loc la sediul din str. N.Sofian, nr.1;  29.05.2024, ora 10,00: interviu.

Școala Gimnazială Nr.1 Dimăcheni organizează concurs pentru ocuparea unei funcții contractual vacante de șofer microbuz școlar.  Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs sunt: studii profesionale/medii, permis de conducere categoria D, atestat pentru transportul rutier de persoane, eliberat de ARR în termen de valabilitate, posedă card tahograf, domiciliul in sat Dimăcheni, vechime – minim 7 ani.

Data limită de depunere a dosarelor este 20 mai, pe 5 iunie are loc proba scrisă a concursului iar pe 7 iunie proba practică. Pe 11 iunie este programat interviul.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ea este Iasmina, tânăra cu cea mai mare medie de absolvire a școlii de poliție, din Botoșani

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *