Contract de lucrări de peste 10 milioane de euro semnat între o firmă din Botoșani și Primăria Focșani

foto: business-academy.ro

O firmă din Botoșani a semnat un contract de peste zece milioane de euro pentru efectuarea lucrărilor de reabilitare a rețelelor de transport și distribuție a agentului termic și a punctelor termice din municipiul Focșani- Vrancea. Este vorba de societatea comercială Elsaco Electronic SRL, care a câștigat licitația organizată de Primăria Focșani.

Lucrările sunt derulate în cadrul Proiectului „Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul Municipiului Focșani pentru perioada 2009-2028 în scopul conformării la legislația de mediu și creșterii eficienței energetice – Etapa a III-a”, firma botoșăneană urmând să efectueze atât proiectarea, cât și execuția.

Perioada totală de finalizare a obiectului contractului este de 54 luni, inclusiv perioada de garantie, incluzând:

  • Perioada alocată proiectării şi obţinerii tuturor avizelor şi acordurilor – 2 luni
  • Perioada de procurare materiale și echipamente și executie propriu-zisă, la care se adaugă perioada pentru testele înainte de terminarea lucrarilor și a punerii în functiune, deci până la emiterea Certificatului de Recepţie la Terminarea Lucrărilor – 16 luni.
  • Perioda de Garantie este de minimum 36 luni de la data emiterii Certificatului de Recepţie la Terminarea Lucrărilor. Perioada este condiţionată de îndeplinirea parametrilor garantati.
  • Durata totala a contractului de lucrari (proiectare si executie) 18 luni de la emiterea Ordinului de Incepere.

Valoarea totala a achizitiei (fara TVA): 54.170.000 lei

Google New Urmareste-ne pe Google News

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *