VIDEO Lucian Trufin: Fac parte din cea mai puternică echipă de primari, lideri autentici, oameni destoinici, care și-au pus  amprenta serios pe dezvoltarea localităților pe care le conduc

Senatorul Lucian Trufin, candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ) Botoșani, și-a depus, sâmbătă, candidatura alături de cei cu care vrea să facă echipă în CJ. Trufin susține că va candida din partea celei mai puternice organizații politice din județul Botoșani, PSD”.

Parlamentarul a arătat că are încredere în echipa pe care o are alături, atât la CJ, cât și la nivelul primăriilor din județ, considerând că toți candidații PSD la funcțiile de primari sunt adevărați lideri, care au contribuit semnificativ la dezvoltarea comunelor din care fac parte.

„Este o responsabilitate imensă! Botoșănenii trebuie să știe că va fi o preluare de ștafetă într-un ritm accelerat și cred că cel mai important, depășirea ritmului impus de doamna președintă  este o provocare pentru mine pe care sunt convins că o voi atinge. Personal, mă consider un favorizat. O am în echipă pe doamna președinte Doina Federovici, îl am în echipă pe domnul ex-ministru Marius Budăi, îl am în echipă pe domnul primar Cosmin Andrei, îl am în echipă pe domnul administrator public  Cristi Nistor, cei doi vicepreședinți. Fac parte din echipa cea mai puternică de consilieri județeni și bineînțeles echipa cea mai puternică de primari a acestui județ. Primari, lideri autentici, oameni destoinici, care și-au pus  amprenta serios pe dezvoltarea localităților pe care le conduc și bineînțeles pe imaginea județului în ansamblu”, a declarat Lucian Trufin.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *