FOTO Cei mai buni elevi contabili din Botoșani, premiați de Consiliul Județean. Vezi cine sunt aceștia!

Cei mai buni elevi contabili din Botoșani au fost premiați, joi, de Consiliul Județean Botoșani. Este vorba despre elevii care au obținut cele mai bune rezultate la Concursul de cultură și educație financiar-contabilă, organizat în acest an de Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România filiala Botoșani, Consiliul Județean Botoșani, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Botoșani și Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani.

„Dragi copii, nu uitați că avem nevoie de specialiști, de oameni care să îmbrățișeze cu drag profesia de contabil, care nu poate lipsi din niciuna din ramurile economiei naționale sau din sectorul public. Voi, cei care deslușiți acum tainele contabilității trebuie să fiți încurajați și susținuți, pentru că nicio întreprindere, instituție publică, organizație mică sau mare, nu poate fi concepută fără un contabil”, le-a spus președintele CJ Botoșani, Doina Federovici.

Consiliul Județean le-a acordat câte un premiu, un rucsac pentru câștigători, dar și o bancnotă omagială pe care sunt inscripționate marile personalități ale județului nostru. De asemenea, au primit câte un stick de memorie, un album al județului, un pix și o agendă pe care este înscris câte un citat despre opera marelui nostru poet Mihai Eminescu și nu în ultimul rând o carte editată de Memorialul Ipotești.

Premiul I a fost obținut de Paula Mihaela Bilibou, clasa XI-a, premiul al II-lea de Mădălina Șalgău, din clasa a XI-a, premiul III- Delia Buliga, clasa a XI-a, iar mențiune Anamaria Alexuc, clasa a XI-a, toți de la Colegiul Economic „Octav Onicescu”.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *