FOTO Oficialii FC Botoșani anunță care este starea de sănătate a jucătorului Romario Benzar, după ce a fost luat cu ambulanța de pe teren și dus la spital

Jucătorul FC Botoșani, Romario Benzar, accidentat, marți seară, în meciul cu Dinamo, se află în afara oricărui pericol. Anunțul a fost făcut, astăzi, de oficialii clubului FC Botoșani.

”În urma accidentării suferite aseară de către Romario Benzar, putem confirma acum faptul că, din fericire, acesta se află, în acest moment, în afara oricărui pericol. Sperăm ca recuperarea jucătorului nostru să fie una cât mai grabnică și să revină repede pe teren. Multă sănătate, Benzi! Continuăm împreună lupta pentru atingerea obiectivului nostru. Hai, FC Botosani!”, este mesajul postat de oficialii FC Botoșani.

Ambulanța a intrat, marți seară, pe terenul de fotbal de pe Stadionul Municipal din Botoșani, la meciul dintre FC Botoșani și Dinamo din etapa a șasea a play-out-ului Superligii.

Fundașul Romario Benzar a fost rănit, după ce a fost lovit cu piciorul în cap de Andallah, în urma unei faze de joc, la scorul de 1-1.  Accidentarea a avut loc în minutele de prelungiri ale primei reprize.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Miei vânduți de pe bancheta mașinii la Botoșani. Două persoane au fost amendate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *