Scandal la o agenție Loto din Botoșani! Un bărbat a fost amendat de polițiști

agentie lotoA fost scandal în toată regula, marți seară, la o agenție Loto din zona Centrului Istoric al municipiului Botoșani. Un bărbat de 40 de ani a fost amendat de polițiștii locali după ce s-a apucat de înjurat și jignit trecătorii din zonă.

„Polițiștii locali l-au identificat pe numitul I.G. (în vârstă de 40 ani), care era într-o avansată stare de ebrietate, profera injurii și expresii jignitoare, amenințând trecătorii cu acte de violență”, precizează Poliția Locală.

Pentru faptele săvârșite a fost dispusă sancționarea contravențională cu amendă, în cuantum de 500 lei.

Potrivit Poliției Locale, „săvârşirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, ameninţări cu acte de violenţă împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natură să tulbure ordinea şi  liniştea publică sau să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 200 lei la 1000 lei”.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Carla’s Dreams, Andia, Ștefan Bănică și The Motans vor cânta la Zilele Municipiului Botoșani. Vezi ce alți artiști vor urca pe scenă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *