Noi angajări la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani: Șase posturi au fost scoase la concurs, la UPU-SMURD

Spitalul Județean de Urgență “Mavromati” Botoșani a scos la concurs șase posturi la Unitatea de Primire a Urgentelor –SMURD. Este vorba de două posturi de asistent medical generalist, cu PL, grad profesional debutant și patru posturi de infirmiera – debutant.

Condiţiile specifice necesare pentru posturile de asistent medical generalist, cu PL – grad profesional debutant: studii postliceale; certificat de membru OAMGMAMR – asistent medical generalist. Certificatul va fi însoţit de avizul anual pentru autorizarea exercitării profesiei de asistent medical generalist, valabil la data concursului sau de adeverinţa pentru participare la concurs, eliberată de OAMGMAMR. Fără vechime în muncă.

Condiţiile specifice necesare pentru posturile de infirmier debutant: nivel de studii – generale; nu necesită vechime în muncă.

Termenul limită de depunere a dosarelor este 10 mai, pe 21 mai are loc proba scrisă, pe 28 mai proba practică iar pe 4 iunie interviul.

Google New Urmareste-ne pe Google News

FOTO ÎPS Teofan a sfințit Complexul Parohial Ionășeni. Distincții acordate de Mitropolitul Moldovei și Bucovinei unui primar și unui deputat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *