Polițiștii botoșăneni, cu ochii pe mașinile ”Școala” . Au fost date amenzi pentru nerespectarea traseelor stabilite de poliția rutieră

Respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”, verificată de polițiștii rutieri.  La data de 22 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul școlilor de șoferi.

Astfel, polițiștii au acționat pe străzile din municipiul Botoșani, fiind controlate 12 autovehicule destinate desfășurării orelor de pregătire a persoanelor în vederea obținerii permisului de conducere.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 2  sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 1.000 de lei, pentru nerespectarea traseelor stabilite de poliția rutieră pentru deplasarea autovehiculeleor destinate activității de pregătire a persoanelor în vederea obținerii permisului de conducere și pentru lipsa documentelor obligatorii prevăzute de lege, transmite printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

FOTO & VIDEO! Sute de credincioși la slujba oficiată de Mitropolitul Moldovei și Bucovinei la Biserica ”Sfântul Gheorghe” din Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *