Bogdan Andone, apel la suporteri la meciul dintre FC Botoșani cu Dinamo: Avem nevoie foarte mare la meciul de mâine să-i simțim în spatele echipei, să-i simțim alături de noi. Sunt convins că împreună vom reuși

Antrenorul FC Botoșani, Bogdan Andone, a declarat, astăzi, că pregătește meciul de marți, 23 aprilie, împotriva celor de la Dinamo, la victorie.

Un nou meci important, suntem obișnuiți. Practic toate meciurile noastre au fost la fel pentru noi în această primăvară. (…) Un joc cu o echipă bună, o echipă cu calitatea foarte bună, o echipă care este, să spun, într-o situație similară cu noi, dar trebuie să ajungem la ora jocului concentrați, motivați, proaspeți din punct de vedere fizic și mental și e clar că trebuie să facem totul pentru a câștiga jocul. (…) Pregătim jocul la victorie, ne dorim cu toții să câștigăm, dar e fotbal până la urmă și nicio echipă nu e mulțumită cu jumătăți de măsură sau să piardă jocuri, a declarat Bogdan Andone.

Antrenorul FC Botoșani a făcut apel la suporteri să vină mâine în număr cât mai mare la stadion pentru a-și susține echipa.

Vreau să mulțumesc suporterilor care au făcut deplasarea la Sibiu și ne-au susținut. Îmi pare rău că nu i-am făcut fericiți, ca să ne întoarcem cu victorie, dar până la urmă și punctul pe cre l-am luat e un plus. Vreau să le mulțumesc din suflet și să-i rog să fie și mâine în număr cât mai mare alături de noi, pentru că avem nevoie foarte mare la meciul de mâine să-i simțim în spatele echipei, să-i simțim alături de noi și sunt convins că împreună vom reuși”, a mai spus Andone.

FC Botoșani întâlnește Dinamo, marți, pe Stadionul municipal Botoșani, cu începere de la ora 19:30.

FOTO Botoșănean amendat cu 3000 lei de jandarmi, după ce și-a lăsat căinele periculos, liber, în incinta unui spațiu de joacă pentru copii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *