FOTO Încă o stradă din municipiul Botoșani a fost asfaltată. Primar: Continuăm și cu celelalte tronsoane cuprinse în Cvartal 1

Prima stradă cuprinsă în Cvartal 1 a fost asfaltată. Vineri, 19 aprilie 2024, constructorii au turnat stratul de uzură pe strada Alexandru cel Bun.

„Continuăm și cu celelalte tronsoane cuprinse în Cvartal 1 și finalizăm acest ambițios proiect de asfaltare a străzilor de periferie cu aproape un an înainte de termenul stabilit, în februarie 2025”, a precizat primarul Cosmin Andrei.

Lucrările de reabilitare și modernizare a străzilor cuprinse în Cvartal 1 au demarat în anul 2023 și prevăd: trotuare și accese proprietăți, sisteme de preluare a apelor pluviale și covor asfaltic.

În Cvartal 1 sunt cuprinse 10 străzi: Alexandru cel Bun, Grăniceri, A.T. Laurian, Ion Creangă, Tunari, Humulești, Petru Maior, Furtunei, Vasile Conta, Baciului. În completarea Cvartalului 1 mai sunt Cvartalul 2, cu 13 străzi (Liliacului, Lalelelor, Verona, Zefirului, Caisului, Porumbelului, Vasile Lupu, Ghiocei, Codrului, Bradului, Simion Bărnuțiu, Austrului și Al. Bradului) și Cvartal 3, cu 11 străzi (1 Mai, Libertății, Spătar Milescu, Pălmași, Mușat Vodă, Poporului, Cașin, Havuzului, Moara de Foc, Eroilor, Vulturului).

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *