Decizia drastică luată de soțul femeii din Botoșani care și-a aruncat copiii pe geam. „Nu am fost la ea să o vizitez”

Mama din Botoșani, care și-a aruncat copiii pe geam, a cerut să-și vadă băiețelul care a supraviețuit, respectiv pe Gabriel. Băiețelul nu a întrebat niciodată de mama sa, în schimb cea care i-a dat viață și a vrut apoi să îl ucidă a cerut, din spatele gratiilor, să-și vadă fiul cel mare, potrivit gandul.ro. Soțul femeii nu a acceptat însă ca mama criminală să mai aibă vreun contact cu băiețelul lor, pe care aceasta a vrut să-l ucidă odată cu frățiorul lui mai mic.

”I-am trimis doar niște poze cu el. Nu am fost la ea să o vizitez, am văzut-o doar la tribunal, în cadrul procesului”, a mărturisit, pentru sursa citată, bărbatul.

Alexandru Babii mai spune că nu știe dacă își va putea ierta vreodată soția pentru gestul incalificabil pe care l-a făcut și a intentat divorț.

”O să divorțez de ea. Am depus actele, dar abia în septembrie avem prima instanță pentru divorț”, ne-a mai spus bărbatul.

Ca să facă față responsabilităților de tată singur, care are în grijă un copil de numai câțiva anișori, puternic afectat de tragedia prin care a trecut, Alexandru Babii este sprijinit și de familia sa.

Pe 21 august 2023, Lorela Babii a plecat împreună cu copiii de acasă, din Albești, Botoșani, unde locuia cu socrii. Femeia s-a plimbat cu cei doi copii prin parc, apoi și-a sunat soțul, care lucra la București. Deși acestuia i s-a părut că soția lui este puțin supărată, nu a dat atenție acestui lucru. Nu a bănuit nicio secundă faptul că mintea femeii era tulburată de gânduri negre.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Deși nu avea buletinul la ea, seara, Lorela Babii a reușit să închirieze o cameră la hotel. La recepție, ca să se poată caza, criminala a spus că a pierdut autobuzul și nu mai poate ajunge acasă împreună cu copiii săi. La ora 23.30, femeia și-a pus planul diabolic în acțiune, dar nu înainte de a-i trimite soțului său un mesaj.

„Mulțumesc că m-ai făcut să fac ceea ce nu voiam, sper să fii fericit acum că ai scăpat de noi și nu mai trebuie să ne trimiți bani. Că am înțeles că asta era marea ta problemă (…) Regret tot ce am făcut cu tine până acum și regret că m-am măritat cu tine, dar chestia era că voiam să scap de acasă. Cel mai rău îmi pare pentru copii, căci ei nu au nicio vină, dar nu îi pot lăsa așa, ai nimănui (….) Sper să fii fericit fără noi, adio!”, este o parte din mesajul trimis de Lorela Babii soțului său înainte să-și arunce copiii pe geam.

Cel care a descoperit trupurile copiilor zăcând pe asfalt a fost paznicul hotelului, care a sunat imediat la numărul de urgență 112.

Mama criminală nu figura în evidențe cu vreo afecțiune psihică, iar anchetatorii au stabilit că avea discernământ în momentul producerii tragediei

În octombrie 2023, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani au dispus trimiterea ei în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de „violență în familie sub forma omorului” și „violență în familie sub forma tentativei de omor.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *