Un spital din județul Botoșani a scos la concurs mai multe posturi. Ce angajează!

Spitalul municipal Dorohoi a scos la concurs trei posturi spre a fi ocupate. Astfel, unitatea spitalicească caută să angajeze asistent medical generalist, cu PL, grad profesional debutant  la Sectia Chirurgie generala.

Conditii de studii:  diploma de scoala sanitara postliceala sau echivalenta sau diploma de studii postliceale prin echivalare conform Hotararii Guvernului nr.797/1997 privind echivalarea studiilor absolventilor liceelor sanitare, promotiile 1976 – 1994 inclusiv cu nivelul studiilor postliceale sanitare,  certificat de membru OAMGMAMR – asistent medical generalist, insotit de aviz de libera practica si asigurare de malpraxis. Conditii de vechime: nu necesita vechime in munca.

Data limită de depunere a dosarelor este 8 mai, proba scrisă are loc pe 15 mai, proba practicp pe 20 mai, iar interviul pe 23 mai.

Spitalul mai angajează brancardier la Secţia Chirurgie Generala. Conditii de studii: – scoala generala sau liceu; vechime in munca: – nu sunt conditii de vechime.  Data limită de depunere a dosarelor este 8 mai, proba scrisă are loc pe 15 mai, proba practică pe 21 mai, iar interviul pe 24 mai.

De asemenea, Spitalul Dorohoi angajează îngrijitoare la Secţia Chirurgie Generala.   Conditii de studii: scoala generala sau liceu,  nu sunt conditii de vechime.  Data limită de depunere a dosarelor este 8 mai, proba scrisă are loc pe 15 mai, proba practică pe 21 mai, iar interviul pe 24 mai.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Un om de afaceri din Botoșani vrea să salveze unul dintre cele mai importante monumente istorice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *