Sancțiuni de 9.000 de lei aplicate de polițiștii botoșăneni pentru apelare nejustificată la 112

politie la Botosani- 112Sancțiuni de 9.000 de lei au fost aplicate de polițiști pentru apelare nejustificată sau abuzivă a numărului de urgență 112 În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 3 acțiuni punctuale, în cadrul planului BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu jandarmii și au intervenit la  37 de evenimente, majoritatea sesizate prin apel la 112.

 Activitățile desfășurate au avut drept scop asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea și combaterea traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise, în cadrul acestora fiind aplicate 156 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 75.000 de lei.

Sancțiuni în valoare de 9.000 de lei, au fost aplicate pentru apelarea nejustificată sau abuzivă a numărului de urgență 112 și în valoare de 5.400 de lei au fost aplicate pentru provocare de scabdal și adresare de injurii.

De asemenea, au fost reținute 13 permise de conducere și 4 certificate de înmatriculare, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Botoșani.

Sarmale și vin pregătite de Primăria Botoșani pentru credincioșii care vor participa la slujba de la Biserica ”Sf. Gheorghe”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *