Un bărbat din Botoșani și-a dat pantalonii jos în fața unor copii și a făcut gesturi obscene. Inconștiența sa l-a trimis după gratii

Un bărbat din județul Botoșani și-a dat pantalonii jos în fața unor copii și a comis acte de natură sexualae, iar inconștiența sa l-a trimis după gratii. Totul s-a întâmplat anul trecut, în luna august a anului trecut, victimele sale fiind cei doi copii, un băiețel și o fetiță, pe care îi are cu concubina sa.

Botoșăneanul Ionuț Dediu, care are acum 35 de ani, a fost acuzat de ,,coruperea sexuală a minorilor”, și a fost condamnat, definitiv, de Curtea de Apel Suceava, la patru ani și jumătate de închisoare. Individul, care este din localitatea Balta Arsă, iar gesturile sale au impus, la momentul respectiv, arestarea preventivă.

Cea care a sesizat Poliția a fost chiar concubina bărbatului, care s-a plâns și de comportamentul violent al acestuia în mediul familial.

După ce va ieși de după gratii, botoșăneanul va avea și interdicția de a se apropia, timp de patru ani, de copii, dar  și de școala la care învață cei doi și de locuința acestora.

În plus, Ionuț Dediu a fost obligat la plata unor daune morale de câte 20.000 de lei pentru fiecare dintre copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *