O fată de 17 ani din Botoșani căutată cu disperare de familie. Adolescenta a plecat de acas de două zile

O fată de 17 ani din municipiul Botoșani este căutată cu disperare de familie, după ce în urmă cu două zile a plecat de acasă și nu a mai putut fi contactată. Este vorba de Gabriela Petronela Străchinaru, care este născută pe 10 martie 2007.

Nu este pentru prima dată când adolescenta este dată dispărută, o situație similară fiind înregistrată în luna iunie 2022, atunci când, de asemenea, a fost sesizată Poliția. 

„In ziua de 15 aprilie 2024, in jurul orei 17.30, a parasit in mod voluntar locuinta mamei Mihaela din municipiul Botosani, fara a preciza ce intentii are iar pana in prezent nu a mai revenit si nici nu s-a putut lua legatura cu aceasta. La momentul parasirii imobilului era imbracata cu un tricou de culoare deschisa, blue-jeans si tenisi negri, avand un tatuaj pe mana dreapta la nivelul umarului cu inscriptia „ANAIS”, se arată în anunțul Poliției Române privind dispariția fetei.

Gabriela Petronela Străchinaru are următoarele semnalmente: înălțime: 150 cm, greutate: 60 kg, corp atletic.

Persoanele care pot oferi informații despre aceasta sunt rugate să sune la 112 sau să anunțe cel mai apropiat echipaj de poliție.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *