Noi detalii despre adolescenta abuzată sexual de un bărbat de 34 de ani. Botoșăneanul, angajat de tatăl fetei să pună gresie și faianță în casă

Noi detalii despre minora abuzată sexual de un bărbat de 34 de ani. Tânărul, din județul Botoșani, tocmit să facă niște lucrări de construcție la casa unui bărbat, a profitat de faptul că fiica acestuia, o adolescentă de 16 ani, este în preajmă, notează Stirile ProTV.

Beat fiind, ar fi abuzat-o sexual. Individul este acum în arest.

Fata de 16 ani este elevă în Botoșani, iar la sfârșit de săptămână se întoarce de la internat în comuna natală. Atunci, locuiește singură într-o anexă din gospodărie.

Alături este casa în construcție a tatălui ei. Botoșăneanul fusese plătit să pună gresie și faianță într-o cameră. În ziua atacului, fata l-a găsit la muncă. Aflat sub influența alcoolului, tânărul de 34 de ani a abuzat-o sexual, deși fata s-a luptat cu el ca să se apere.

Părinții victimei sunt divorțați, iar mama fetei s-a recăsătorit într-un sat vecin. Imediat după agresiune, adolescenta a sunat-o să-i ceară ajutor, iar femeia a sesizat Poliția.

Localnică: „Ar fi abuzat la o fată, aici unde e începută casa și nu e gata. Ar fi pipăit-o. A venit mama cu tot cu poliția de acolo”.

Reporter: El e căsătorit?

Localnică: „Da, are doi copii”.

Suspectul a fost reținut inițial. Între timp, cei de la Asistența Socială locală s-au autosesizat pentru consilierea psihologică a elevei.

Felicia Rusu, asistență socială: „Locuia singură acum, tatăl a plecat în străinătate, nu ne-a informat, pleca și venea. Niciodată nu am fost informați că el pleca. Am făcut anchetă socială la divorțul părinților, anul trecut. Mama a părăsit domiciliu, fata nu a păstrat legătură cu mama o perioadă”.

Suspectul este cercetat sub control judiciar pentru agresiune sexuală.

Google New Urmareste-ne pe Google News

VIDEO Incendiu violent într-o gospodărie din Botoșani. Proprietara a suferit arsuri și a fost transportată la spital

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *