FOTO Un om de afaceri din Botoșani a murit la doar 44 de ani

Un  om de afaceri din Botoșani a murit la doar 44 de ani. Acesta s-a stins din viață la un spital din Iași. Irinel Vrabie avea o afacere cu în domeniul auto. Din cauza unei infecții intraspitalicești, botoșăneanul a murit în mâinile medicilor ieșeni.

Cunoscuții spun despre el că era „un suflet bun”, care „a plecat prea repede dintre noi”.

„A fost și va rămâne un om minunat cu suflet mare! Cât a trăit a ajutat cât a putut pe toată lumea”, este un mesaj transmis de apropiați.

Familia se pregătește acum să-l înmormânteze creștinește. Irinel era căsătorit și a lăsat în urmă doi copii un băiat și o fată.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Părintele ieromonah Ioachim, născut în județul Botoșani, a murit la doar 49 de ani

Este doliu la Mănăstirea Cernica, după ce unul dintre cei mai iubiți preoți s-a stins din viață la doar 49 de ani. Părintele ieromonah Ioachim Enea s-a stins din viață luni, 15 aprilie 2024.

Preotul era născut la 20 februarie 1975 în localitatea Cerchejeni, din județul Botoșani și a fost intendent al Patriarhului Teoctist.

Cu durere în suflet și cu nădejdea Învierii, anunțăm trecerea din această viață a părintelui ieromonah Ioachim Enea, economul Mănăstirii Cernica, la vârsta de 49 de ani. Dumnezeu să-l odihnească în cetele cuvioșilor cernicani!”, este mesajul transmis de Mănăstirea Cernica.

Avertizare meteo de ultimă oră! Ce anunță meteorologii până joi seară

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *