O tânără a cumpărat o mașină de la un botoșănean și ieșit cu ea la plimbare. Un simplu control al poliției i-a adus tinerei dosar penal pentru trei infracțiuni

O tânără a cumpărat o mașină de la un botoșănean și ieșit cu ea la plimbare. Un simplu control al poliției i-a adus tinerei un dosar penal pentru trei infracțiuni. Claudia, de 28 de ani, circula, duminică noapte, cu mașina în comuna suceveană Sucevița. La un moment dat, a fost oprit de un echipaj de poliție și a prezentat actele pentru control.

Polițiștii au descoperit că mașina aparținea unui bărbat din comuna Mihai Eminescu, județul Botoșani, iar asigurarea mașinii era falsă. Fata cumpărase mașina recent și susținea că nu știa că asigurarea este falsă.

Pentru că nu avea cartea de identitate la ea, nu purta centura de siguranță în timpul deplasării și autoturismul Renault Megane Scenic nu figura cu asigurare de răspundere civilă valabilă, a fost sancționată contravențional conform prevederilor OUG 195/2002 și ale Legii nr. 132/2017, fiindu-i reținut certificatul de înmatriculare și plăcuțele cu numărul de înmatriculare, fiind eliberată dovadă fără drept de circulație.

De asemenea, i s-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „fals material în înscrisuri oficiale”, „complicitate la fals material în înscrisuri oficiale”, și „uz de fals”.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *