Un bărbat a venit la Botoșani, dar la scurt timp a aflat o veste teribilă. Când a ajuns acasă, Poliția era deja la ușa sa

Un bărbat din municipiul Rădăuți a venit la Botoșani, sâmbătă, iar când s-a întors acasă a suferit un șoc. Pavel locuia cu soția sa, Brândușa, iar în ziua respectivă, înainte de a pleca de acasă, femeia s-a plâns că se simte rău, avea o stare de vomă și a pus totul pe seama faptului că în ultima vreme consuma zilnic alcool.

Omul a venit la Botoșani, crezând că între timp femeia își va reveni. A avut un șoc însă când a ajuns acasă. La scurt timp după plecarea sa, femeia l-a chemat pe fratele său, care a sunat la 112.  O ambulanță a ajuns la locul respectiv, dar din păcate femeia nu a mai putut fi salvată. Anul trecut, aceasta  a suferit mai multe intervenții chirurgicale, având o tumoră la nivelul plămânilor.

Trupul neînsuflețit a fost ridicat pentru efectuarea necropsiei, iar polițiștii au demarat o anchetă în acest caz. Întors de la Botoșani, soțul acesteia se pregătește acum de înmormântare.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Arestat pentru că și-a ucis soția, un botoșănean a vrut să-și pună capăt zilelor chiar în arestul Poliției. „A fost adus într-o stare comatoasă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *