Botoșăneanul Cătălin Bordea a schimbat foaia în ceea ce o privește pe fosta soție. Ce le-a cerut comediantul prietenilor săi

Cătălin Bordea le-a transmis un mesaj prietenilor lui legat de fosta lui soție. Vedeta a spus că nu vrea să mai audă absolut nimic vorbindu-se în jurul lui despre Livia Eftimie și Spike.

Sunt luni bune de când Cătălin Bordea a descoperit infidelitatea Liviei și s-au despărțit. Comediantul a trecut prin clipe foarte grele după ce a aflat ce se întâmplă. Livia Eftimie i-a cerut divorțul ca să-și continue relație cu Spike, prieten cu Bordea. Șocul a fost uriaș pentru comediant, dar acum a reușit să treacă peste.

După ce a vorbit luni de zile despre cum a fost trădat de Livia și Spike, acum Cătălin Bordea vrea să treacă într-o nouă etapă în viața lui și să lase odată pentru totdeauna trecutul în urmă, acolo unde îi e locul. Nu vrea să mai audă numele celor doi deloc, să se mai vorbească despre ei în prejma sa. Ca să-și poată continua viața și să înceapă un nou capitol, Cătălin Bordea și-a rugat prietenii să nu mai facă absolut nicio remarcă la adresa celor doi cât e și el prezent.

Am interzis orice remarcă despre ei când sunt și eu de față. De ei, de Dragnea și despre diete nu mai vreau să aud ceva. Pentru că sunt cam același lucru”, a declarat Cătălin Bordea, conform Cancan.ro.

Comediantul a mărturisit că nu se simte pregătit acum să-și refacă viața sentimentală. Comediantul încă nu și-a găsit jumătatea după divorț, rămâne în continuare singur și spune că nu simte încă nevoia de o prezență feminină în viața lui.

„Chiar m-am obișnuit, adică a început să… Nu (n.r. nu este deschis pentru o relație), adică deschis spre o relație? Nu!”, a mărturisit Cătălin Bordea, în cadrul unei emisiuni TV, noteaza RomaniaTV

Lista completă a localităților din România care vor mai avea păcănele. În județul Botoșani, doar în două localități vor mai fi săli de jocuri de noroc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *