Au fost desemnați președinții Biroului Electoral Județean și birourilor electorale din fiecare municipiu, oraș și comună

Tribunalul Botoșani a desemnat, sâmbătă, prin tragere la sorți, președinții Biroului Electoral Județean și birourilor electorale din fiecare municipiu, oraș și comună. Astfel, Biroul Electoral Județean va fi condus pe perioada alegerilor locale și europarlamentare de judecătorul Lucian Lungu, de la Curtea de Apel Suceava, care îl va avea ca locțiitor pe Constantin Ciprian Miron, de asemenea judecător la Curtea de Apel Suceava.

Biroul Electoral Municipal Botoșani va fi condus de judecătorul Adrian Vasile Murariu, iar locțiitorul său a fost desemnat judecătoarea Irina Ștefania Tudosă.

Biroul Electoral Municipal Botoșani îi va avea în fruntea sa pe judecătoarea Cristina Ghercă, ca președinte, și pe judecătorul Mirel Cristian Tremură, ca locțiitor.

La Biroul Electoral Orășenesc Bucecea, președinte va fi judecătorul Lucian Ionuț Brînzac, iar locțiitor judcătoarea Mihaela Ungureanu, actuala președinte a Tribunalului Botoșani.

Biroul Electoral Orășenesc Darabani îl va avea ca președinte pe judecătorul Cosmin Moscalu, iar ca locțiitor pe Bogdan Andrei Popescu.

Biroul Electoral Orășenesc Flămânzi va fi condus de Andrei Ostafie și Lăcrămioara Axinte, în timp ce Biroul Electoral Orășenesc Săveni va avea ca președinte pe Ana- Maria Ungureanu și locțiitor pe Daniela Voloșciuc.

La Biroul Electoral Orășenesc Ștefănești președinte va fi Otilia Sonia Antohie, iar locțiitor Iurea Petronela Gălușteanu.

Birourile electorale urmează să fie completate cu reprezentanții partidelor politice.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *