Polițiștii nu iartă! Zeci de șoferi au rămas fără permis, în urma unei acțiuni a Poliției. Doi dintre ei au dosare penale

Zeci de șoferi au rămas fără permis, în ultimele 24 de ore, în urma unei acțiuni a Poliției. Este vorba de o serie de activități preventive pe raza întregului județ, în cadrul planului de activitate Blocada. Astfel, au fost organizate patru acțiuni punctuale, cu sprijinul jandarmilor, prilej cu care s-a acționat atât pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, cât și pentru impunerea unui climat de siguranță rutieră.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate peste peste 400 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 260.000 de lei și au fost reținute 29 permise de conducere și 12 certificate de înmatriculare.

Cele mai multe sancțiuni au fost aplicate pentru abateri la regimul rutier și pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială.

Dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului și fără permis

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săveni au oprit, sâmbătă, pentru control, pe drumul public din orașul Săveni, un autovehicul condus de un bărbat, de 66 de ani, din aceeași localitate. În urma verificărilor efectuate efectuate s-a stabilit faptul că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.Mai mult decât atât, în urma testării cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, aceștia au oprit pentru control, pe drumul județean DJ 297, în comuna Blândesti, un autoturism condus de un tânăr de 32 de ani, care circula cu viteză peste limita legală. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acestuia i-a fost retras dreptul de a conduce autovehicule, din anul 2022, pe motive medicale.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *