O instituție publică din Botoșani face angajări. Două posturi au fost scoase la concurs

Direcția Județeană de Drumuri și Poduri Botoșani face angajări în perioada imediat următoare. Astfel, în cadrul Serviciului intervenţii, avarii, drumuri şi întreţinere curentă a fost scos la concurs un post vacant contractual de șef serviciu. Scopul principal al postului: supraveghere lucrări administrare, intervenţii şi întreţinere curentă a drumurilor judeţene.

Nivelul studiilor cerute: studii superioare: în domeniul științe inginerești, domeniul de licență:inginerie civilă, vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului: minim 5 ani.

De asemenea, în cadrul compartimentului aprovizionare, administrativ a fost scos la concurs un post de îngrijitor. Nivelul studiilor: studii medii sau generale, vechime în specialitatea studiilor: minim 6 luni.

Data limită de depunere a dosarelor de concurs este 26 aprilie, proba scrisă are loc pe 16 mai, iar interviul pe 22 mai.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lista completă a localităților din România care vor mai avea păcănele. În județul Botoșani, doar în două localități vor mai fi săli de jocuri de noroc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *