FOTO Amenzi și lemne confiscate de polițiștii botoșăneni, după un control în trafic

Doi șoferi au fost amendați  și s0au ales și cu lemnele confiscate, dupî ce au fost opriți în trafic de oamenii legii. Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bucecea au oprit pentru control, o autoutilitară condusă de un tânăr, din județul Suceava care transporta material lemnos.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu deținea documente de transport, motiv pentru care cantitatea de 2,8 metri cubi de material lemnos a fost confiscată.

Mai mult decât atât, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei.

De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani au oprit pentru control o autoutilitară condusă de un bărbat, de 42 de ani, din județul Suceava, care transporta material lemnos.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de peste 4 metri cubi de material lemnos pe care o transporta.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 2.000 de lei, iar materialul lemnos a fost supus confiscării, transmite printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Tânără de 20 de ani, dintr-o localitate din Botoșani, prinsă beată la volan. Cât a arătat etilotestul când au oprit-o polițiștii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *