Volodimir Zelenski a aterizat la Suceava. Coloana oficială a fost filmată – VIDEO

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a ajuns joi seara, de la Vilnius, unde a participat la o întrunire a Inițiativei celor Trei Mări, la Suceava, de unde a fost preluat de o coloană oficială și a mers spre Ucraina prin PTF Siret, relatează newsbucovina.ro.

Zelenski a aterizat pe Aeroportul Internaţional Suceava cu o aeronavă Airbus ce avea indicativul UR-ABA, avion ce aparţine administraţiei prezindenţiale ucrainene.

De la aeroport, Zelenski a fost preluat de un autovehicul care a fost inclus într-o coloană oficială a Poliţiei Române şi s-a îndreptat către PTF Siret pe unde a intrat înapoi în Ucraina. Aeronava care l-a adus pe Zelenski la Suceava a decolat ulterior cu destinaţia Cracovia, Polonia.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Iohannis s-a întâlnit cu Zelenski, în Lituania, înainte de summitul Celor Trei Mări

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că a avut o discuţie substanţială, la Vilnius, cu omologul său ucrainean Volodimir Zelenski, în care a reiterat sprijinul ferm al României pentru Ucraina.

„Discuţie substanţială cu preşedintele Ucrainei Volodimir Zelenski, în marja participării la Summitul Iniţiativei celor Trei Mări la Vilnius. Am reinterat sprijinul ferm pentru Ucraina, în toate privinţele relevante şi determinarea noastră de a consolida conectivitatea regională, cooperarea transfrontalieră durabilă şi securitatea energetică”, a scris Klaus Iohannis, joi pe reţeaua X, fostă Twitter.

One thought on “Volodimir Zelenski a aterizat la Suceava. Coloana oficială a fost filmată – VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *