VIDEO Cum arată grădinița 22 din Parcul Tineretului, după reabilitare. Primarul Cosmin Andrei: Ca în orice lucrare de reabilitare, am fost nevoiți să luăm unele măsuri care au produs disconfort

Grădiniță reabilitată, dotată și modernizată, în Parcul Tineretului din municipiul Botoșani! Copiii care frecventează Grădinița nr. 22 au revenit în săli de clasă mult mai frumoase, părinții sunt mult mai liniștiți, știindu-i în cele mai bune și sigure condiții, iar cadrele didactice își pot desfășura activitatea fără probleme.

De asemenea, cei mici își pot petrece timpul și în aer liber, fiind amenajat special pentru ei un spațiu de joacă cu echipamente moderne.

„Ca în orice lucrare de reabilitare, am fost nevoiți să luăm unele măsuri care au produs disconfort însă mulțumim părinților și cadrelor didactice pentru înțelegerea de care au dat dovadă! Acum, au la dispoziție o grădiniță adusă la cele mai înalte standarde”, susține primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei.

Google New Urmareste-ne pe Google News

One thought on “VIDEO Cum arată grădinița 22 din Parcul Tineretului, după reabilitare. Primarul Cosmin Andrei: Ca în orice lucrare de reabilitare, am fost nevoiți să luăm unele măsuri care au produs disconfort

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *