Mesaje înduioșătoare după moartea medicului din Botoșani. „Mi-a salvat copilul. Va fi medicul îngerașilor din ceruri”

Medicul Viorel Livadariu, care s-a stins din viață joi, rămâne în amintirea multor botoșăneni și nu numai datorită empatiei și profesionalismului său. Așa vorbesc despre el cei care l-au cunoscut, care au bătut la ușa cabinetului său, dar și cei care i-au fost colegi.

„Un domn cu empatie și iubire pentru copii!”, „A fost un medic desavarsit si un om deosebit”, „Un medic bun, i-am fost pacientă,ma operat de apendicită”, „Un OM deosebit, veșnic îl vom a în amintirea noastră pentru mi-a salvat mânuța băiețelului meu! Va fi medicul îngerașilor din ceruri!”, ”Dumnezeu sa l odihnească în liniște și pace. Cel mai bun domn doctor. Mia operat fetita acum 30 de ani”, „D-zeu sa -l ierte, dansul l-a operat pe baiatul meu de 2 ori cu regretatul mare doctor Holonca”, „Mi-a salvat băiatul”, sunt câteva dintre mesajele transmise pe pagina de Facebook a Botosaninews.ro, de către cei care au ajuns să-i ceară ajutorul de-a lungul anilor.

Doctorul Viorel Livadariu, în vârstă de 73 de ani, a murit după o perioadă de suferință, din cauza unor probleme medicale, în locuința sa. Informația a fost confirmată pentru BotosaniNews.ro de oficialii Spitalului Județean Botoșani.

„Un om deosebit, un medic de excepție, un chirurg ortoped care s-a dăruit profesiei, dar de o modestie rară! Sincere condoleanțe familiei îndoliate!”, susține purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Mavromati, Ioan Asaftei.

Viorel Livadariu a fost chirurg la spitalul de copii din Botoșani, dar a ieșit la pensie în 2016. A revenit însă în spital din cauza lipsei personalului medical.

În 2019, acesta a fost luat de ambulanță din cauza suprasolicitării la locul de muncă.  Atunci s-a prăbușit chiar pe secția pe care lucra, în timp ce urca scările.

Viorel Livadariu a fost medic specialist in Chirurgie Pediatrica Si Ortopedie Infantila. Familia se pregătește acum să îl înmormânteze cum se cuvine.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *